Groepen

We werken in 4 montessoribouwen van 2 jaar met een doorlopende leer- en ontwikkelingslijn. Elke bouw bestaat uit 2 verschillende, parallelle groepen.

De onderbouw (groep 1-2) is voor kinderen van 4-6 jaar, de middenbouw (groep 3-4) voor kinderen van 6-8 jaar, de tussenbouw (groep 5-6) voor kinderen van 8-10 jaar en de bovenbouw voor de 10-12-jarigen.

Kinderen verblijven in principe (maximaal) 2 jaar in een bouw. In elke bouw kunnen ze zich in hun eigen tempo en op eigen niveau ontwikkelen, in hun brede leeftijdgroep.

Alle ouders hebben een individueel gespreksarrangement waarin afgesproken is op welke wijze zij de ontwikkeling van hun kind volgen. Daarnaast zijn alle ouders elke dag na schooltijd van harte welkom in de klas om het werk van hun kind te bekijken en met de leerkracht te praten of te overleggen.