• Salto School De Tempel

Groepen

We werken in 4 montessoribouwen van 2 jaar met een doorlopende leer- en ontwikkelingslijn. Elke bouw bestaat uit 2 verschillende, paralelle groepen. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die nieuw zijn in Nederland en hun ouders hebben we een speciale groep: Montessori Village. 

De onderbouw (groep 1-2) is voor kinderen van 4-6 jaar, de middenbouw (groep 3-4) voor kinderen van 6-8 jaar, de tussenbouw (groep 5-6) voor kinderen van 8-10 jaar en de bovenbouw voor de 10-12-jarigen. 

Kinderen verblijven in principe (maximaal) 2 jaar in een bouw. In elke bouw kunnen ze zich in hun eigen tempo en op eigen niveau ontwikkelen, in hun brede leeftijdgroep.   

Alle ouders hebben een individueel gespreksarrangement waarin afgesproken is op welke wijze zij de ontwikkeling van hun kind volgen. Daarnaast zijn alle ouders elke dag na schooltijd van harte welkom in de klas om het werk van hun kind te bekijken en met de leerkracht te praten of te overleggen.

Op de groepspagina's die u hiernaast kunt openen, krijgt u gerichte informatie en beelden van de klassen. Dat kunnen foto’s zijn van bijzondere activiteiten, maar ook van een hele gewone dag en gewoon schoolwerk. Elke 2 maanden verversen we deze informatie. 

Onder het kopje “brieven en kalender” vindt u de recente informatie die wij digitaal aan ouders sturen ten aanzien van speciale activiteiten of om bijvoorbeeld ouderhulp te vragen.
Hier vindt u ook een printbare versie van onze activiteitenkalender.